top of page

MINA TJÄNSTER

MINA TJÄNSTER

 

Välkommen på en Shamansk healing session. Här använder jag mina verktyg genom den shamanska vägen och som modern medicin kvinna. 

 

Vi börjar med ett inledande samtal om var du står just nu och vad som känns och är. 

Efter det får du lägga dig på bänken och få den support du behöver. Jag jobbar intuitivt och känner in dina chakran och var det finns obalans och behöver renas. 

 

Jag jobbar med lager du har svårt att hitta själv som i ditt undermedvetna där tex beteendemönster och sår finns, som begränsar dig att vara den du är fullt ut. Här finns mycket healing att hämta. Här får med dig budskap från ditt kraftdjur och ditt inre. 

Efter sessionen pratar vi om vad som kommit upp och vad du kan göra i nästa steg framåt mot en ny riktning. Jag ger dig vägledning för din väg framåt. 

 

Det är en helande stark behandling som går på djupet och ger dig den support du behöver för att stå i din egen kraft, det du redan har och vet men som glömts bort på vägen. 

 

Denna behandling kan även göras på distans. 

 

Ca 90 minuter   1350 SEK

SHAMANSK HEALING

02.

INTUITIV HEALING

En fantastisk behandlingsform där jag jobbar som en kanal för den energi som finns runtomkring oss. Du ligger avslappnat på en bänk medan jag jobbar runtomkring dig. Intuitiv kristall healing innebär att jag känner efter vad just du och din kropp behöver just nu och jobbar utifrån det. Jag jobbar både med den kroppsliga energin, via handpåläggning, och även energi som påverkar oss på andra plan. Här använder jag även kristaller för att förstärka healingen.

 

Ibland behöver vi hjälp att släppa på inre stress och spänningar. Vissa saker är vi väl medvetna om och andra inte. Saker påverkar oss på olika sätt som vanor, rädsla eller värk i kroppen. Det är både en energipåfyllande och en helande stund där jag rensar ut och ger energi allt efter vad du behöver. Healing är ett jättefint sätt att få den inre läkning du behöver för att komma vidare. Få hjälp att ändra dina tankebanor och på så sätt hitta en väg mot en bättre hälsa. Ibland behöver vi hjälp att lätta på den där ryggsäcken. En inre obalans kan sätta sig kroppsligt och orsaka stelhet och värk i kroppen och här kan du även få lättare massage där behovet finns. Efter behandlingen kan du känna dig trött och tagen och det kan vara skönt att inte ha något uppbokat direkt efter. Healingen fortsätter att  jobba ett par dagar efter själva behandlingen.

Intuitiv kristall healing finns att boka 60 min och 30 min. Är det första gången du kommer tll mig så rekommenderar jag det längre behandlingen.  Vi har ett litet samtal innan behandlingen då det är minst lika läkande som själva tiden på bänken. Här pratar vi om var du befinner dig just nu och var dina eventuella blockeringar sitter.

Denna behandling kan med fördel även bokas på distans. Det är ingen som helst skillnad på själva arbetet. Du väljer vad som passar dig bäst. Du väljer ditt val på min bokningssida.

Att tänka på vid en distans behandling:

Jag kommer att ringa upp dig på den bokade tiden där vi samtalar innan själva healingen. Se sen till att du kan vara i en miljö med lugn och ro och att du har möjlighet att lägga dig ner under själva healingen. Jag ringer upp igen efter avslutad behandling. 

30 minuter 650:-*  ( Kortare samtal. I samband med tidigare besök)

60 minuter 850:-* ( Rekommenderas vid ditt första besök)

NEW MOON HEALING

8 Maj kl. 17.30-19.00

Grupphealing.

Investering 250 SEK

Du bör vara minst 18 år för att boka healing hos mig. Är du yngre behövs ett medgivande från målsman.

03.

ENERGIBEHANDLING
MASSAGE & HEALING

Om du vill kan du kombinera massage och healing. Behandlingen ger dig både en kroppslig och inre läkning. Jag arbetar för att släppa på inre och yttre blockeringar som finns i kroppen med hjälp av massagen, där jag får igång på blodcirkulationen och släpper på muskelspänningar, och healing där jag arbetar med blockeringar i vårat energicentra. Healingen och massagen jobbar verkligen hand i hand, en behandling för kropp och själ. Jag använder mig av sesamolja eller massagelotion och du får ta av dig på överkroppen. Massagen sker endast på rygg/nacke. Läs mer under intuitiv healing om du vill veta mer om just healing.

 

 Vi har ett samtal innan och efter behandlingen för att stämma av var du befinner dig just nu och var dina blockeringar sitter. Det är så mycket healing även i ett samtal.

60 minuter   850 SEK* 
90 minuter  1350 SEK*  ( Rekommenderas vid ditt första besök)

Du bör vara minst 18 år för att boka healing hos mig. Är du yngre behövs ett medgivande från målsman.


 

04.

Under en medial vägledning så känner jag in var du är just nu, hur det ser ut framåt och även hur saker har varit för dig.  Här använder jag mig av mina kort och öppnar upp och förmedlar det som kommer till mig. Jag känner in din energi och det brukar bli en väldigt givande och fin stund. För mig handlar allt om en inre läkning och att få höra hur saker är, hur man mår och hur saker står till kan vara både tufft, läkande men också otroligt välbehövligt. Det kan hjälpa dig framåt och att se och höra dina styrkor och framförallt se saker från en annan vinkel. Jag känner av och förmedlar även från andra sidan och andra dimensioner.

Har du några frågor så finns möjlighet att ställa dom under readingen. Jag önskar att inte få någon information eller frågor innan själva readingen. Allt för att jag ska kunna vara så neutral som möjligt. Jag har den intensionen att stunden blir som det är menat. En Reading går också bra att boka på distans. Jag ringer då upp dig på den bokade tiden.  Valet gör du på min bokningssida, se då till att välja distans om du önskar att jag ringer upp dig.

Medial vägledning med kort  30 minuter   650 SEK*
Medial vägledning med kort  50 minuter   1050 SEK*

Önskar du en mindre grupp/ duo kontakta mig för bokning och prisuppgift.

Du bör vara minst 18 år för att boka reading hos mig. Denna tjänst går även att boka på distans.

  

COACHANDE SAMTAL 

 

 

Det är så mycket healing i ett samtal. Ibland kan vi ha känslan av att ha stannat upp eller inte riktigt komma vidare. Här har du möjligheten att få sätta ord på vad du känner och hur du har det. Jag finns här för att lyssna och ge dig möjligheten att se saker från ett högre perspektiv. Du är styrande i det du önskar dela med dig av. Här använder jag mina mediala kvaliteter och intuitiva förmåga för att kunna stötta dig där du behöver på bästa sätt. En fin läkande stund för att lätta sitt hjärta. Coachande samtal går även att boka på distans.

 

30 minuter 650 SEK
50 minuter 1050 SEK

Denna tjänst går även att boka på distans.

*Avbokningsregler

Avbokning av tid skall ske 24 timmar innan bokad tid. Vid senare avbokning eller missad tid debiteras du med hela kostnaden. Vid sen ankomst så är det fortfarande den tiden du bokat för som gäller. Du missar alltså en stund på din behandling/sittning. Varför? Om Du får förhinder eller missar din tid av någon anledning så kan jag tyvärr inte stå för den missade kostnaden. Efter 24 timmar har jag inte möjlighet att täcka för din tid och jag förlorar min inkomst. Hoppas att du har förståelse för detta.

05.
06.

SJÄLSLIG AFTON 

Ibland behöver vi pausa och stanna upp. Ge oss den där stunden att landa ordentligt.

Det här en afton där du både kroppsligt och själsligt kan få komma i balans.

Vi öppnar kvällen med yinyoga och meditation. Här med fokus på att landa, ge kroppen en chans till återhämtning och att släppa på spänningar i kroppen.

Du kommer sen att få budskap och några ord med dig på vägen. Här jobbar jag intuitivt och du kommer att få vägledning från antingen andra sidan eller högre dimensioner. Jag kommer även att ta hjälp av mina orakelkort.

Vi avslutar kvällen med en kortare grupphealing , där du får det du behöver.

Även om vi alla har olika saker att läka och jobba med så jobbar healingen på ett individuellt plan även om den sker i grupp. Det är det som gör den så speciell då vi höjer varandras energi och ger till varandra på ett omedvetet plan.

Var med på en stund med fokus på både kropp och själ!

Jag bjuder på te och fika under kvällen. 

Nästa tillfälle: 

Torsdag 30 maj kl. 18.00-20.00

390 SEK

ca 2 timmar

Vill du boka en privat Själslig afton med dina vänner så kontaktar du mig. Vill du att jag kommer hem till er och ni bor i Eskilstuna så ingår resekostnaden, men är ni utanför Eskilstuna så tillkommer en resekostnad på 500:-, restiden är då upp till 1 tim. Önskar du ett större event så kontakta mig för kostnadsförslag.

MEDIALAFTON

Ett tillfälle med värme och budskap från orakelkort, andevärlden och andra dimensioner. 

Jag kommer att använda mina mediala förmågor för att förmedla det som kommer till mig.  Jag öppnar upp för andra sidan att få komma igenom med kärlek, värme och budskap till dig, orakelkorten kommer  att ha en betydande roll och ge sitt budskap. Det finns så många vägar att få budskap ifrån och jag öppnar upp för en härlig och givande stund! Jag är intuitiv och har intentionen att stunden blir precis så som det är menat.

Ni bör vara 5-10 personer,  pris 360 SEK / deltagare. Ca 90 minuter. Önskar du ett större event eller samarbete så kontakta mig för kostnadsförslag. En medialafton bokas direkt via mig. Vill du att jag kommer hem till er och ni bor i Eskilstuna så ingår resekostnaden, men är ni utanför Eskilstuna så tillkommer en resekostnad på 500:-, restiden är då upp till 1 tim.

MINI EVENT

Är ni en mindre grupp så kontakta mig för prisförslag. 

Mina Events kan även förekomma i samarbete med andra lokala företag. 

07.

BREATHWORK
OCH DE FYRA ELMENTEN

Breathwork har många fördelar för vårt välbefinnande både fysiska,  psykiska och för vår andliga kropp. Den här aktiva meditationen går djupt in i vårt undermedvetna och möjliggör en klar och och djupgående läkning. 

 

Breathwork är en samlingsnamn för alla olika typer av andningstekniker. Alla med sin unika förmåga och syfte att supporta vår kropp och sinne. 

 

Att lära känna din andetag på ett nytt sätt och uppleva dess enorma livs-och läkekraft genom att använda hela din lungkapacitet är lifechanching. Det är ett fantastiskt verktyg att komma i kontakt med ditt inre och öka till välbefinnande. Här är några exempel på breathworkens positiva effekter: 

 

  • Engagerar hela andningssystemet för optimal syresättning

  • Ökar syretillförseln till hela kroppen 

  • Ökar din medvetenhet till kroppen 

  • Släpper undertrycka känslor och trauman 

  • Kopplar på det parasympatiska nervsystemet 

  • Reducerar stress

  • Ökar ditt immunförsvar 

 

 

Vi kommer att jobba med andningen i olika tempo och med lite olika tekniker. Du behöver ingen tidigare vana av just breathwork för att delta. Du utgår ifrån dig själv och du tar det i din takt. 

 

Under våra fyra tillfällen kommer vi att ta hjälp av de olika elementen och ingen gång blir den andra lik. Fokus ligger på att komma i balans med hjälp av meditaion , rörelse/shaking, musiken kraft och såklart aktiv andning.

Den aktiva andningsfasen under gruppsessionen är ca 20-30 minuter. 

 

Total tid ca 60 minuter. 

 

En läkande och givande stund för kropp och själ.  

 

Onsdag 15/5 EARTH/JORD kl. 17.30-18.30

Onsdag 22/5 WATER/VATTEN kl. 17.30-18.30

Onsdag 29/5 FIRE/ELD kl.17.30-18.30

Onsdag 5/6 AIR/LUFT kl. 17.30-18.30

 

 

Boka en  Breathwork session 222 SEK/tillfälle 

Begränsat antal platser. 

08.

KURSER

YOGA
Din inre visdom

Yoga och rörelse för kroppen betyder otroligt mycket för mig. Det ger ett lugn och det är ett otroligt fint verkyg att hitta in djupare i sig själv och att börja lyssna på kroppen. Jag anser att yoga verkligen passar alla, van som ovan. Det finns inga krav eller inget du måste prestera inom yoga enligt mig. I varje position, i  varje stund och i alla lägen utgår du ifrån där du och din kropp befinner sig för dagen och jobbar därifrån. Att koppla ihop andning, rörelse och närvaro för att landa in i kroppen och stärka kroppen är otroligt läkande. Jag är yogalärare inom Hathayoga och YinYoga och jag vill på bästa sätt dela med mig av mina kunskaper om kropp och själ till dig för att tillsammans ska vi stärka vår kropp och sinne. Jag startar du en ny kurs där fokus är att hitta in i dig själv. Välkommen att börja din egen inre resa.

Våren 2024 

Under många år har jag haft yogaklasser terminsvis men i höst kommer det att bli annorlunda. Klippkorten tas bort och istället bokar du en plats för en hel yogakurs. 

 

Du anmäler dig till en full 11 veckors kurs med fokus på kropp och själ där vi tillsammans får kroppen i balans med hjälp av andning, meditation och asanas ( positioner) . Varje pass under dessa 11 veckor kommer att ha ett speciellt fokus /tema. Vi kommer att ta hjälp av vårt fantastiska chakrasystem och månens faser, allt för att hamna i balans inifrån och ut. Kursen kommer att ha inslag av både yinyoga, Hathayoga, andning och meditation. 

 

Jag erbjuder tre kurser under våren. 

 

Måndagar kl. 17.15 Din inre visdom 

Start måndag 22 Januari - Pågående

Onsdagar kl. 17.15 Din inre visdom 

Start onsdag 14 Februari  - Pågående

Onsdagar kl. 17.15 Din inre visdom

Start Onsdag 8 April. - 3 platser kvar.

Investering för en 11 veckors kurs 1555:-. 

 

Du anmäler dig till en hel kurs och har därmed en given plats under alla veckorna. Detta görs via bokadirekt.

 

Det kommer endast att finnas två drop in platser till varje klass och endast 10 bokningsbara platser per kurs. Drop In 170:- ( Har du ett giltigt klippkort kvar så kan du använda det här) 

Din anmälan för den fulla kursen är bindande och görs via bokadirekt. Kursen startas vid minst 8 anmälningar. 

Välkommen till en höst med fokus på kropp och själ.

DIN INRE GUIDE

Personlig och andlig utveckling 

Jag har arbetat aktivt med energivärlden under mer än 10 år, men det har varit en del av mig i hela mitt liv, och jag vill nu dela med mig av mina kunskaper som Medium och healer på ett annat djupare plan. 

 

Du har säkert hört talas om magkänsla, intuition eller att följa sitt hjärta. Den där inre rösten som bara vet och där svaren sitter , din inre vägvisare och guide. Vad är det? Vad är ”andra sidan” och hur funkar ett energiarbete? 

 

Jag har utifrån dessa frågeställningar och från min inre röst skapat ett kurs för dig som vill väcka dessa frågor till liv  och väcka din inre guide. 

 

Vi kommer att bland annat gå in på chakrasysmemet, healingarbete, tolkning av orakelkort/tarot,  psykometri och ett inre arbete på ett lättsamt och lekfullt sätt. 

 

Det här är en kurs för dig som är nyfiken på att lära dig mer om energier, din intuition, inre guide och din mediala utveckling men också ett inre arbete då det ligger hand i hand. Allt börjar med dig själv.  

 

Det kommer att vara både teori och praktiska övningar under kursen. Du kommer att få prova att läsa av energier och se vad du är för kanal. Inga förkunskaper krävs dock en öppenhet och nyfikenhet till energivärlden. 

Varannan Lördag:

 kl 09.30-ca 13.00 . Obs! 20/4 12.30-16.00

 

 

Lördag 9/3 : Chakrasymstemet, pendel , healing 

Lördag 23/3: Psykometri och energiarbete 

Lördag 6/4 : Läsa av andras energi/aura, olika frekvenser 

Lördag 20/4: Orakelkort /Tarot 

 

Varje tillfälle har inslag av teori, meditation, inre arbete och praktiska övningar. 

 

Vi kommer att skrapa lite på ytan och på en avslappnat och lekfullt sätt prova och känna in. 

Det kommer att vara några uppgifter att göra mellan gångerna. Allt för att du ska utmana och utveckla din intuition så bra som möjligt. 

 

Obs! Det här kursen är endast för att få en förståelse för dig själv och din mediala utveckling. Inga diplom utdelas. 

 

 

Bokning sker via bokadirekt och betalning sker efter din bokning för att säkra din plats ( Mail kommer efter din bokning) Sista anmälningsdag 1/3.

 

Investering: 2888 SEK

bottom of page