top of page
Kristaller,-salvia-och-rökelse

Malas
"Healing på en handled"

I ett skapande finns det så otroligt mycket healing och läkande. Kristaller har enormt läkande krafter och att kunna skapa en mala med sin personliga boost, kraft och energi är en ynnest. Jag skapar personliga, efter egna önskemål eller färdiga malas skapta efter lust och glädje. Välj din mala, se vilken du dras till,  och gör din beställning via mail eller mitt kontaktformulär här nedan. Storleksguide hittar du längst ner på sidan. 

I skapande med kärlek, ljus & Värme 

IMG_9282.jpg

01

Mala No worry

Agat moss & Amazonit

Den här malan hjälper dig att befria dig från destruktiva mönster och vanor. Den drar till sig framgång och stärker din självkänsla, lugnar och balanserar din psykiska och andliga kropp. Agat moss är en mycket lugnande sten. Tillsammans med amazonit som ökar medvetenheten om våra känslor, tankar och handlingar, så är det här en mala för den som vill gå sin egen väg och själv ta ansvar för sitt liv utan att bygga oro.                              SEK 299:-

ED002098-3A64-408C-B355-1FEED50752C6.JPG

03

Mala Grateful

Howlit

En mala att bära när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor och överaktiva sinnen och den hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Den ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Det här är ett armband för framgång och för att våga följa dina ambitioner hela vägen.                                                                SEK 299:-

02

Mala Strenght

Lavasten & Rosenkvarts 

Släpp taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Låt förändring ske utan rädsla och känn tillit till  din styrka och kärlek. En mala som ger dig kraften och elden tillbaka.                                            SEK 299:-

497A06F9-B9B5-4460-9C85-264E3D8C0F02.JPG

04

Mala Soulmate

Rosenkvarts & Jordgubbskvarts

Öppna ditt hjärta och fyll dig med tacksamhet och kärlek till dig själv och andra. Den här malan renar och ger dig vibrationer av lugn och tillit. Ta vara på dagen och förstärk kärleken till ditt liv. En mala som kan locka till sig din "soulmate".                                       SEK 299:-

IMG_9291_edited.jpg
IMG_4283.jpg

05

Mala Heal your chakras
 

Lavasten och en sten för varje chakra.

Landa med båda fötterna på jorden, var förankrad i din sanning, lita på din intuition och tala din sanning. Ditt energicentra talar ofta om för dig var du har obalanser i kroppen. Här är en mala som påminner dig om att stanna upp och balanserar ditt chakrasystem. SEK 250:-

IMG_6274.jpg

07

Mala I am Powerful
 

Frostad rosamelerad jaspis & Rosenkvarts

En mala med en av de mest vårdande stenarna. Den här malan upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Det är en mala som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier. Den ger balans och ger dig känslan av att vara på rätt plats . Stå i din kraft , hitta ditt mod och fokusera på det som är viktigt för dig!

Eftersom att pärlorna är en naturprodukt så varierar mina malas i utseende.  SEK 299:-

08

Mala HOPE

Solsten & frostad jaspis

Det här är en mala med en stark koppling till ljusets kraft i alla situationer. Det ger hopp och lycka och lindrar stress och rädsla. Den magiska solstenen står för egenvärde och boostar ditt självförtroende. Den här malan är underbar att använda när du mediterar då den kopplar ihop oss med solens energi.             

Eftersom att pärlorna är en naturprodukt så varierar mina malas i utseende.   SEK 299:-

003F28B6-30AE-413D-9374-2BCF1B1F58C3.JPG

06

Mala Moon healing

Indisik månsten & solsten

Vem vet en droppe från månen och dess kraft? Månsten hjälper oss att följa flödet och kanalisera vår intuition. Den ger dig trygghet, lindrar oro och stödjer dig att stå i din medfödda kvinnokraft och skapa balans mellan yin och yang. En mala med en boost av healing och kraft. 

Eftersom att pärlorna är en naturprodukt så varierar mina malas i utseende.  SEK 311:-

30336CB4-DE0E-458C-87E4-9A9F852F28E1.JPG
IMG_9278.jpg

09

Mala Mother Earth
 

Frostad Amazonit och Jaspis

Plocka fram ditt mod och släpp på dina rädslor. En mala som håller dig grundad, jordad och sann. Ta kontroll över dig själv och följ hjärtats väg. En Boost av glädje och action framåt. 

Eftersom att pärlorna är en naturprodukt så varierar mina malas i utseende.

                                                                                     SEK 299:-

10

Mala JOY

Citrine & Månsten

Det här är en mala som kan bäras för att stärka ditt självförtroende. Den är full av positiva vibrationer som för in glädje i ditt liv. Det hjälper dig att släppa taget om ilska och irritation. Skapa flöde, ge dig power och kom till uttryck.                                                              SEK 299:- 

IMG_9290.jpg
2D30B500-E668-4E5B-ACDC-71F08B00F693 (1).JPG

11

Mala I am Healing
 

Sodalit & Lavasten

Sodalit stärker självkänslan, tilliten till dig själv och andra samt balanserar oberoende och beroende. Den stödjer vänskap och solidaritet. En mala med mod och kraft!

                                                                                                                             SEK 250:-

12

Mala EARTH

Sandelträ

En mala som påverkar vårt rotchakra och hjälper till att jorda och grunda. Vid just meditation kan sandelträ ge lugn och närvaro. Den ger en fridfull energi och för in klarhet och positivitet i ditt liv. Sandelträ sägs även motverka depression och stress. 

Träet förekommer i vitt och rött. 

Eftersom att pärlorna är en naturprodukt så varierar mina malas i utseende.

                                                                                                                               SEK 250:-

IMG_9280.jpg
340854616_871569067244257_3045696083637312603_n_edited.jpg

13

Mala Urkraft

Bambuu agat & Lavasten
En mala med kraft från moder jord som balanserar och skapar harmoni mellan kropp, själ och sinne. Den sägs rena och stabilisera auran och där den även kan eliminera negativa energier. Bambu-agaten är ”njuta av livet”-stenen vi alla behöver i vårt liv. Den får oss att omfamna den positiva energin som finns omkring oss och i livet. Stenen anses även vara bra för vårt självförtroende då den ökar vårt mod att våga öppna dörrar som vi vanligtvis inte hade vågat. Ge dig din inre kraft tillbaka !

                                                                                                                             SEK 299:-

357720C6-1A4A-4FB8-ADA8-4A437C787D62.JPG

11:11

Mala " Your name"
 

Här kan du beställa en mala skapat just för dig. Jag känner in din energi och skapar en mala med de kristaller jag känner kan ge dig den healing och support du behöver. Du får med en personlig beskrivning om din malas egenskaper. Det enda du talar om i din beställning är om du önskar med eller utan ett hänge och din storlek ( se storleksguide)

                                                                               SEK 333:-

 

IMG_9289 (2).jpg

Mala Hänge
 

Önskar du ett egen valt hänge så nämn det i din beställning. Varje symbol står för sin egen symbolik. 

Aum: Eller OM står för hela universums energi. (Silver eller bronsfärgad.)

Livets träd: En vacker symbol som står för evighet, vishet, lycka, försoning, själen, himlen, jorden, styrka. kärlek och hela livet i sig.

Lotus : Lotusblomman står för självinsikt och att våga möta sina utmaningar. (Silver eller bronsfärgad.)

Halvmåne: Kvinnlighet, yin, natten, lugnet, känslolivet, intuitionen och inre fokus.

 

IMG_4086.jpg

Mala Storleksguide
 

XS: ca 14 cm                          

S: ca 15-16 cm                                   

M: ca 17-18 cm                    

L: ca 19 cm                             

XL: ca 20-21 cm                           

Gör så här:

  1. Du kan ta reda på din storlek genom att mäta omkretsen på din handled. Jag rekommenderar att du mäter med ett måttband tätt runt det bredaste stället – som oftast är vid handledsbenet. Om du mäter här blir ditt armband varken för litet eller för stort, men det är förstås väldigt individuellt vad man tycker känns mest bekvämt

  2. Lägg sedan till ca 2 cm – beroende på hur du vill att smycket ska sitta. Om du vill att det ska sitta löst lägger du till 3 cm.

       Självklart kan du lägga dig mellan två storlekar. tex.         S/M el. M/L

 

Beställning av mala

Skriv nummer, namn och önskadstorlek på den mala du önskar beställa. Vill du beställa ett personligt " Your name" så tala om din storlek och om du vill ha med eller utan ett hänge. Du kan också skräddarsy din egen mala. Jag finns här för att skapa en mala fullt av healing efter dina önskemål. Betalning sker efter din beställning och sker via swish.

Tack för din order! Jag återkopplar så snart jag kan.

bottom of page