top of page
Dandelion Parachute Seed

OM MIG

Jag är en person som brinner för allt som har med välmående och hälsa att göra. Jag är bosatt i Eskilstuna där jag bor med min familj och där jag driver mitt företag, sedan 2005,  Marias Träning & Hälsa. Att få ha den möjligheten att kunna vara en länk mellan här och nu och andra dimensioner är både spännande och så otroligt lärorikt. Inget möte är den andra lik och varje möte är unikt i sig. Att jobba som medium, healer och yogalärare ser jag som en gåva och det ger så mycket nya perspektiv på livet. Jag har känt, hört och sett andra energier ända sedan barnsben, just det ser jag inte som något unikt i sig. Alla har vi gåvan, det är något vi föds med, men alla väljer att inte utveckla den eller så utvecklar vi den på olika sätt. Alla kan skriva men vi alla blir inte författare!

Genom utbildningar jag gått genom åren har jag fått verktygen jag behövt för att komma dit jag är idag. Att kunna hjälpa och bidra med mina kunskaper till utveckling, välmående och genom intuitiva och andliga samtal är en ynnest. Som medium kan jag se, via bilder, känna och höra andra energier och så även känna in din energi. Jag tror på att allt har en mening och att det som kommer till mig under din bokade tid kommer för att du behöver höra och känna det på din väg framåt. Jag har den intensionen att allt blir som det är menat.

 

Alla mina behandlingar sker i mitt behandlingshus i Lilla Lövhulta, en bit utanför Eskilstuna. Under mina kurser och event så håller vi till i min yogastudio. Samma adress men i boningshusets källare. Healing, coachande samtal och medial sittning kan även ske på distans. Är du på plats så finns en parkering precis utanför huset och det är endast du som bokat tiden som kommer att vara på plats. Min mottagning eller studion är iordning och väntar på dig. Toalett finns!  Välkommen att boka någon av mina tjänster eller kurser hos mig.

Med Kärlek och värme, Maria 

IMG_6339.JPG

"Jag tror på att du har allt du behöver inom dig. Svaren, styrkan och förmågan. Tro på det!"
                                                                                                                    Medium Maria

Mina mediala utbildningar

2003-2005

Massageterapeut och Friskvårdskonsulent

Åsa Folkhögskola

2013-2014 

Inre utveckling, intuition, medialitet och intuitiv healing.

Lärare: Amara Marina Elfskog, Eskilstuna

2014

Intuitiv Healing

Lärare: Amara Marina Elfskog, Eskilstuna

2016

Husreningar & Medial Utveckling

Lärare: Medium Andreas Österlund, Nyköping

2017

Angelic Mediumship certificate

Lärare: Birkan Tore , Stockholm

2020-2021

Modernt Mediumskap & Modernt spirituellt företagande

Lärare: Medium Johan Poulsen, Digitalt

2022-2022

​Kristall Healing 

Lärare: Kristallakademin

2022-2023

​Shamatic Healing Traning.

Medicine Woman

Lärare. Annika Panotzki, Conscious life 

2023-2024 Pågående

Shamatic Healing Mastertraning

Medicine Woman

Lärare. Annika Panotzki, Conscious life 

2023  

Cermonial Breathwork Traning

Lärare. Nina Wiger, Nina Medicina

bottom of page