top of page
Halvcirkel av kristaller

Kurser

DIN INRE GUIDE
Personlig & andlig utveckling


Jag har arbetat aktivt med energi världen under mer än 10 år, men det har varit en del av mig i hela mitt liv, och jag vill nu dela med mig av mina kunskaper som Medium, healer och modern medicin kvinna på ett annat djupare plan.

Du har säkert hört talas om magkänsla, intuition eller att följa sitt hjärta. Den där inre rösten som bara vet och där svaren sitter , din inre vägvisare och guide. Vad är det? Hur följer jag hjärtats röst? Vad är ”andra sidan” och hur funkar ett energiarbete?

Jag har utifrån dessa frågeställningar och från mina kunskaper och erfarenheter skapat ett kurs för dig som vill väcka dessa frågor till liv och väcka din inre guide och visdom.

Vi kommer att bland annat gå in på chakrasystemet, healingarbete, tolkning av orakelkort/tarot, psykometri, energivärlden, symboler och ett inre arbete genom att möta delar av dig själv, det är här som allt börjar.

Det här är en kurs för dig som är nyfiken på att lära dig mer om energi världen, din intuition, din inre guide och din andliga utveckling. Allt börjar med dig själv. 

Det kommer att vara både teori och praktiska övningar under kursen där du kommer att få prova att läsa av energier och se vad du är för kanal. Inga förkunskaper krävs dock en öppenhet och nyfikenhet till energi världen och att möta dig själv.

Kursen i stora drag:
Start kl. 08.30 -ca 13.30

Lördag 24/8 : Chakrasystemet, pendel , healing
Lördag 5/10 : Psykometri och energiarbete
Lördag 2/11: Läsa av andras energi/aura, olika frekvenser , symboler - Universums språk
Lördag 30/11: Orakelkort /Tarot , Ditt andliga team. Dimensioner.
Lördag 21/12:  Avslutning och ceremoni- Integrering av Bands of power

Varje tillfälle har inslag av teori, inre arbete, meditation och praktiska övningar.

Den här kursen visar dig en del av ett stort och djupt arbete, det är en vägvisare och den ger dig verktyg för att hitta trygghet och att lyssna inåt, till din inre guide, det som är du!

Det kommer att vara några uppgifter att göra mellan gångerna. Allt för att du ska utmana och utveckla din intuition så bra som möjligt.

Obs! Det här kursen är endast för att få en förståelse för dig själv och din mediala utveckling. Inga diplom utdelas.

Önskar du vara med digitalt så går det också bra, men att vara med på plats är att föredra då det är många praktiska övningar.

Bokning sker via bokadirekt och betalning sker efter din bokning för att säkra din plats ( Mail kommer efter din bokning)

Investering: 4848 SEK

YOGA

Din inre visdom

 

 

Yoga och rörelse för kroppen betyder otroligt mycket för mig. Det ger ett lugn och det är ett otroligt fint verktyg att hitta in djupare i sig själv och att börja lyssna på kroppen. Jag anser att yoga verkligen passar alla, van som ovan. Det finns inga krav eller inget du måste prestera inom yoga enligt mig. I varje position, i  varje stund och i alla lägen utgår du ifrån där du och din kropp befinner sig för dagen och jobbar därifrån.

 

Att koppla ihop andning, rörelse och närvaro för att landa in i kroppen och stärka kroppen är otroligt läkande. Jag är yogalärare inom hathayoga och yinyoga och jag vill på bästa sätt dela med mig av mina kunskaper om kropp och själ till dig för att tillsammans ska vi stärka vår kropp och sinne. Mina kurser har fokus på att du ska hitta in i dig själv och börja lyssna på kroppens signaler. Välkommen att börja din egen inre resa.

Du anmäler dig till en full 11 veckors kurs med fokus på kropp och själ där vi tillsammans får kroppen i balans med hjälp av andning, meditation, asanas ( positioner) och andra tekniker . Varje pass under dessa 11 veckor kommer att ha ett speciellt fokus /tema. Vi kommer att ta hjälp av vårt fantastiska chakrasystem, de fyra grund elementen och månens faser, allt för att hamna i balans inifrån och ut. Kursen kommer att ha inslag av både yinyoga, Hathayoga, andning och meditation. 

Jag erbjuder två kurser under hösten. 

 

Måndagar kl. 17.15 

Start måndag 26 augusti - FULLBOKAD. ( maila om du vill ha en reservplats)

Onsdagar kl. 17.15 

Start onsdag  4 september 

Varje klass är ca. 75 minuter.

Investering för en 11 veckors kurs 1555:-. 

 

Du anmäler dig till en hel kurs och har därmed en given plats under alla veckorna. Detta görs via bokadirekt.

 

Det kommer endast att finnas en drop in platser till varje klass och endast 11 bokningsbara platser per kurs. Drop In 170:-.

Din anmälan för den fulla kursen är bindande. Kursen startas vid minst 8 anmälningar. 

Välkommen till en höst med fokus på kropp och själ.

Reser
bottom of page